6940643254 Σέλερο, Ξάνθη sirak.pestc@gmail.com
hero image
 
 
 
 
SIRAK 
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Ξάνθη


Η επιχείρησή μας “SIRAK” η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, αποτελεί μια εξειδικευμένη επιχείρηση που προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στο χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.

Έχοντας ως κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η επιχείρηση μας, παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών, επεμβαίνοντας πάντα με τα πιο σύγχρονα και ενδεδειγμένα μέσα που θα σας εξασφαλίσουν εγγυημένα αποτελέσματα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και ερπετών σε οικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους στην Ξάνθη και όλο το νομό, καθώς και το νομό Ροδόπης, κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και εφαρμόζοντας σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους με την παρουσία εξειδικευμένου γεωπόνου, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα υγιεινό χώρο, απαλλαγμένο από κάθε είδους έντομο και γενικά ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας διαθέτει αυτόματες συσκευές απολύμανσης λεκάνης, εντομοαπωθητικές συσκευές για πάσης φύσεως ιπτάμενα έντομα, καθώς και αυτόματες συσκευές αρωματισμού χώρου τις οποίες τις προσφέρει με την μορφή χρησιδανείου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη και όλο το νομό καθώς και στο νομό Ροδόπης.  
     
     
  6940643254     
     
 
 
 
 
 
 
 

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ
είναι αποκλειστικά επαγγελματικής χρήσης και έχουν όλες τις εγκρίσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων. Είναι απολύτως ασφαλείς για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, ενώ είναι άοσμα, οικολογικά και βιοδιασπώμενα.
 
 
 
 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ
που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούμε την σύνταξη και την οργάνωση του Φακέλου Απεντομώσεων και παρέχουμε όλα τα προβλεπόμενα Πιστοποιητικά.
 
 
 
 

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση που στόχο έχει την προσφορά ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών αλλά και τον διαρκή εκσυγχρονισμό της, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Ξάνθη και σε όλο το νομό καθώς και στο νομό Ροδόπης.
 
     
     6940643254