6940643254 Σέλερο, Ξάνθη sirak.pestc@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
SIRAK | Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
& Μυοκτονίες ΞάνθηΕάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ενοχλητικά έντομα στο χώρο σας, η επαγγελματική απεντόμωση είναι η λύση που χρειάζεστε.

Στην επιχείρησή μας “SIRAK” η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, κατανοούμε ότι η παρουσία ενοχλητικών εντόμων μπορεί να είναι ανυπόφορη και να δημιουργεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας.

Με την εξειδίκευσή μας στις απεντομώσεις, παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την εξάλειψη και πρόληψη κάθε είδους εντόμου σε οικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους στην Ξάνθη, σε όλο το νομό καθώς και τον νομό Ροδόπης.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΟΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

περιλαμβάνουν τον έλεγχο και την απομάκρυνση μιας μεγάλης ποικιλίας εντόμων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και σύγχρονες εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων, σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε οικίας ή επαγγελματικού χώρου.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας, επιλέγετε την ειδίκευση και την αποτελεσματικότητα στην απεντομώσεις!
 
     
     
 
 
 
  Κατσαρίδες
 
Οι κατσαρίδες είναι ενοχλητικά έντομα που μπορούν να μεταδίδουν ασθένειες και να προκαλούν ανησυχία. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αποτελεσματικά.
 
 
  Μυρμήγκια
 
Η παρουσία μυρμηγκιών μπορεί να είναι εκνευριστική και να δημιουργεί ανεπιθύμητα προβλήματα. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς μεθόδους για την εξάλειψή τους.
 
 
  Σαρανταποδαρούσες
 
Οι σαρανταποδαρούσες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε διάφορους χώρους. Εφαρμόζουμε μέθοδο εξάλειψης που στοχεύει στη ρίζα του προβλήματος.
 
 
  Ψύλλοι
 
Οι ψύλλοι είναι ενοχλητικοί και δύσκολοι στην αντιμετώπιση. Επιλύουμε το πρόβλημα των ψύλλων με εξειδικευμένες μεθόδους.
 
 
  Κοριοί
 
Οι κοριοί αποτελούν πρόκληση για την υγεία και την ευημερία. Εξουδετερώνουμε τους κοριούς με ασφαλείς και αποτελεσματικές τεχνικές.
 
 
  Σφήκες
 
Η παρουσία σφηκών μπορεί να είναι επικίνδυνη. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί αντιμετωπίζουν το ζήτημα με ασφαλή τρόπο.
 
 
  Σκορπιοί
 
Οι σκορπιοί εισβάλουν στους χώρους μας για εύρεση τροφής, και κρύβονται σε σκιερά και υγρά μέρη  όπως σε γωνίες ή κάτω από έπιπλα. Η επιχείρησή μας με την χρήση εξειδικευμένων σκευασμάτων, μπορεί να απομακρύνει οριστικά τους σκορπιούς από τον χώρο σας.
 
 
 
 
  Μύγες
 
Απομακρύνετε από τον χώρο σας τις ενοχλητικές μύγες που μπορούν να επηρεάσουν την υγιεινή και την άνεση σας. Με τη χρήση εξειδικευμένων τεχνικών και ασφαλών προϊόντων, εξασφαλίζουμε μια μακροπρόθεσμη λύση για το πρόβλημα των μυγών στον χώρο σας.
 
 
  Κουνούπια
 
Σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την αποτελεσματική απομάκρυνση των κουνουπιών, από κάθε χώρο. Με τη χρήση ασφαλών μεθόδων, δημιουργούμε ένα περιβάλλον χωρίς κουνούπια, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον χώρο σας χωρίς ενοχλήσεις.
 
 
  Αράχνες
 
Η εξειδικευμένη μας υπηρεσία απεντομώσεων κατά των αράχνων εξασφαλίζει όχι μόνο την εξάλειψη των υφιστάμενων αράχνων αλλά και την πρόληψη της επανεμφάνισής τους. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για να διατηρήσουμε τον χώρο σας απαλλαγμένο από αυτά τα αραχνοειδή.
 
 
  Τσιμπούρια
 
Τα τσιμπούρια αποτελούν σοβαρή απειλή όχι μόνο για τα οικόσιτα ζώα αλλά και για τον άνθρωπο. Με εξειδικευμένα προϊόντα και προσεκτική εφαρμογή, εξασφαλίζουμε την προστασία σας από αυτά τα ενοχλητικά έντομα.
 
 
  Ακάρεα
 
Οι υπηρεσίες μας κατά των ακάρεων παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία από αυτά τα μικροσκοπικά έντομα που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και ενοχλήσεις. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς μεθόδους για να διατηρήσουμε το περιβάλλον σας απαλλαγμένο από αυτά τα ανεπιθύμητα εντόματα.
 
 
  Ψαράκι
 
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε το έντομο ψαράκι στον χώρο σας, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν ένα χώρο χωρίς ενοχλητικούς εισβολείς. 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη και όλο το νομό καθώς και στο νομό Ροδόπης.  
     
     
  6940643254     
     
 
 
 
 
 
 
 

ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει το πρόβλημα σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές εφαρμογές για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων εντόμων από τον χώρο σας. 
 
 
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
που πραγματοποιούμε συμμορφώνονται με τα υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας και στοχεύουν στην άμεση επίλυση του προβλήματος, παρέχοντας παράλληλα προστασία από πιθανές μελλοντικές εισβολές. 
 
 
 
 

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ
είναι αποκλειστικά επαγγελματικής χρήσης και έχουν όλες τις εγκρίσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων. Είναι απολύτως ασφαλείς για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, ενώ είναι άοσμα, οικολογικά και βιοδιασπώμενα.
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Ξάνθη και σε όλο το νομό καθώς και στο νομό Ροδόπης.
 
     
     6940643254